31 Mars - Packa packa packa

Hejhej!
 
Har inte bloggat nu på ett tag, eller ah, sen igår.. Men ändå!
Sov hos Fredrik igårkväll till idag! Åkte hem vid 6 tiden, och har packat och spelat Sims 2 ända sen dess!
Imorgon bär det av till Fjätervålen nämligen, för att åka skidor! Ska vara där tills på lördag och sen åker vi hem igen!
 
Så just nu sitter jag och försöker föra över filmer från datorn till min externa hårddisk så att jag kan kolla på filmerna på min PC istället.. Måste ta med den eftersom att jag ska behöva plugga svenska, matte och fysik under tiden som jag är uppe i fjällen.. Usch..
 
Men, jag vet inte om jag kommer blogga något under veckan. Det beror på om jag kommer ha mottagning och tid! Men annars så ska jag nog försöka klämma in ett inlägg eller så!
 
Och nu har jag ingen mer information att dela med mig utav!
Hejdå och godnatt!

30 Mars - Påskafton?

Känns verkligen inte som Påskafton idag.. Nejnejnej.. Fast vi gör typ ingenting på påsken. Finns typ inget att göra :$

Idag så vaknade jag iallafall väldigt tidigt, så jag stack ut å sprang! Sen efter att jag hade kommit hem igen så tog jag en dusch och åkte sen in till Std och handlade en del! Mamma å pappa tyckte att min garderob behövde fyllas på.. Kan nog hålla med dom lite..
Fick iallafall med mig en tröja, en t-shirt och ett linne som är perfekt till sommaren! Fick även med mig lite småsaker ifrån Kicks och underkläder ifrån Cubus! Så jag är nöjd!

Och snart ska jag ta och åka till Fredrik och sen sova där tills imorgon! Ska bli mysigt.

Glad påsk på er!


Let's dance!

Sitter å kollar på Let's dance just nu med familjen.. Det är rätt så bra dansare som har dansar hittills! Det finns dock undantag.. Men men!

Skönt med en lugn familjekväll hemma bara sådär!


Std med Julia!

Hej hej tjena!
 
Kom hem för ett tag sen efter att ha varit på torget med Julia! Gick bara runt å pratade, fönstershoppade och satte oss sen vid Espresso House, tog en macka å chailatte och pratade på ännu mera! Jättemysigt!
Det har varit riktigt fint väder numera också faktiskt! Solen skiner och det är torrt ute! Så nu är det bara plusgraderna som ska stiga lite till, och sen är det vår på riktigt!
 
Skippade dessutom Sportlife förut, stack ut å sprang istället. Riktigt gott att göra det faktiskt, länge sen jag gjorde det.. Men det blev bara en väldigt kort runda, klarar inte så mycket mer.. Kondisen är så låg som den bara kan bli just nu.. Usch usch usch, måste börja jobba på den igen!
 
Ikväll så blir det en lugn hemmakväll iallafall! Ska förmodligen plugga lite också, svenska och fysik är kris just nu.. Ska ha prov i svenska veckan efter lovet och fysikprov veckan efter det.. ÅHNE
Så ah, det blir la kul.. Eller nåt.
 
Men nu har jag inte så mycket mer att säga! Hejdå!
 

29 Mars - Godmorgon!

Godmorgon!
 
Så härligt att vara ledig idag.. Underbara lov<3
 
Idag så ska jag förmodligen åka in till Sportlife och träna med pappa! Så skönt att äntligen få komma igång med träningen igen! Har liksom fått världens träningsvärk i rumpan, armarna och benen sen igår efter idrotten och ridningen.. Så det behövs nu att komma igång!
 
Och sen senare idag så kanske det blir att träffa Julia! Inget bestämt, men vi får ju hoppas på't!
 
Men nu ska jag ner och äta frukost!
Bai

Ut i stallet!

Japp! Nu bär det av ut till stallet! Ska rida Bobby en stund idag. Får la se lite vad det är jag kommer hitta på!


PÅSKLOV

Äntligen lov! Finally!


27 Mars - Dålig bloggning - Dagen - Godnatt

Dålig bloggning idag.. Som alltid typ, höhö
 
Nämen, jag kom hem sent idag. Stack och gymmade en kortis efter skolan idag. MAJ GADD vad jag har tappat mycket i träningen måste jag säga.. Fy..
Iallafall, så tog jag sen halv fem bussen hem med Fredrik. Och när jag kom hem så fick vi lite gäster typ, av hästfolk. Så det blev en del pratande där under kvällen!
Och sen åkte mamma å jag och köpte lite mat, för att hon inte orkade laga något..
 
Och nu, så ska jag faktiskt ta och lägga mig.. Är trött som satan, och ah, bäst att gå och lägga sig då!
Godnatt!

Miss her when she's not there.

Så, nu får väl jag ta och säga godnatt. Har som sagt engelska prov imorgon, och man vill väl vara hyfsat utvilad för det eller nåt..

Ska iallafall lägga mig nu och hoppas på att John Blund kommer i tid ikväll!

Godnatt


19.00

Tjo tjena
 
Idag så har det inte hänt något speciellt. Gick en stund på torget efter skolan, köpte mig ett par små örhängen och vandrade bara runt lite sådär. Träffade sen Eddie och vi gick till stationen tillsammans för att ta bussen hem.
 
Och ah.. Jag har suttit och pluggat engelska hela tiden sen jag kom hem. Har prov imorgon och jag vill verkligen få så bra som möjligt.. Fick A på senaste provet, och vill så gärna ha bra resultat den här gången också.
Bla bla bla..
 
För övrigt så rullar livet på. Har varit väldigt nere de senaste dagarna, som ni kanske har märkt. Men jag använder som sagt bloggen att skriva av mig på, och de som är intresserade får läsa, punkt -->  .
 
__________________________________________________________________
 
Jag vet att du sover, känner värmen från din hud.
Bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu.
Jag skulle ge dig, allting du pekar på.
Men bara när du inte hör, vågar jag säga så.

Godmorgon Ödsmål!

Godmorgon!

Såhär ser jag ut idag. Bråttom på morgonen och hinner inte äta frukost hemma, bara för att pappa bestämmer sig för att åka tio minuter tidigare..

Jag är trött, skoltrött och ännu mera trött!


Godnatt

Godnatt säger jag och katten


25 Mars - .

Miss that time
Miss that place
Miss that person..


Godnatt

Söndagsångest. Vill inte gå till skolan.

Nu ska jag ta och sova och hoppas på bättre tider. Godnatt.


24 Mars


Hemmaaaa

Tjo tjena
 
Kom hem för typ en timme sen. Slutade vid 14.10 idag, gick på mattestöd och satte mig sen på Ellas Cafe och fikade lite och pluggade engelska i väntan på att bussen skulle komma till stationen!
 
Och nu när jag har kommit hem så ska jag sätta mig och kolla på ett avsnitt av Greys och sen ska jag fortsätta plugga matte och engelska!
bai
 

21 Mars - Godmorgon

Godmorgon människor

Hade sovmorgon idag, men jag ska snart dra mig mot skolan!

Såhär ser man ut idag då


20 Mars - Skola skola skola = Trötthet och slöa människor...

Hejhej gott folk
 
Är inte så jättebra på att uppdatera just nu. Har fullt upp, och är dessutom så fruktansvärt trött hela tiden.. Vet inte vad det är som är med mig. Imorse och igår morse så kändes det som att jag skulle svimma när jag klev upp ur sängen så trött som jag var.
Gick iallafall till skolan igår och idag, somnar nästan i skolan.. Ögonlocken glider verkligen igen..
Får försöka somna snabbare på kvällen. Har däremot sovmorgon imorgon! Så det är awesome! Och så har jag idrottslektion första lektionen som jag inte ska vara med på, och efter det så blir det spanska! Så dagen imorgon är rätt chill ändå!
 
Har även fått vårat tema om vad vi ska prata om i muntliga NP i svenska - Framtid. Tycker att det är ett rätt dumt ämne faktiskt.. Vi ska prata om det som inte har hänt än? Hur mycket finns det att säga om det som inte hänt än? Man kan säga vad man tror kommer hända, men det tar inte 5 minuter att berätta det.. Uss..
 
Snart lov iallafall, ska stå ut med några prov och läxförhör innan dess bara!
Engelska prov
Samhälls prov
Spanska läxförhör
Matte uppgifter
Fysik uppgifter
Kemi uppgifter
Kämpa på..
 
 

18 Mars - 1 år tillsammans.<3

1 år tillsammans med min Fredrik idag! Och vet du vad? Jag älskar dig så mycket. Så otroligt mycket.


Mar. 16, 2013


14.50

Åh vad jag är seg just nu..
 
Dock så har febern gått ner! Fast det är nog för att jag har suttit och knarkat panodil hela dagen.. Men det känns ändå bra! Sitter inte och kallsvettas eller något sådant längre!
Så just nu är bara hostan och magen problemet, men det går la över så småning om!
DET KANSKE FINNS EN CHANS ATT JAG HINNER BLI FRISK TROTS ALLT!
 
Just nu så sitter jag och kollar på Ringaren I Notre Dame iallafall. Helt underbar film, verkligen helt underbar<3
Musiken, budskapet, alla personer, ååh<3
 

14 Mars - Fortfarande sjuk..

Jo ja, godmorgon
 
Skrev inget igår. Mådde inte alls bra och hade helt enkelt ingen ork att blogga eller vara inne på datorn överhuvudtaget.
 
Och idag så är det inge vidare med mig heller. Febern ligger på 39 grader och har gjort det sen igår. Fryser och svettas hela tiden, halsen är svullen och magen konstrar. Jag tycker typ synd om mig själv.. Missar så otroligt mycket i skolan + att det låter så otroligt att jag skulle bli frisk tills på lördag.. Ska iväg på After Dark konsert med Fredrik och hans familj, men det går ju inte om jag är sjuk.. 
ÅÅÅÅÅÅH
Sympati åhoj..!
 
Ska spendera dagen med att kolla på Greys Anatomy, ta en dusch och kanske lägga mig och sova en stund..
bai

12 Mars - Sjukling åhoj!

Japp, precis. Gick till skolan idag och var lite halvkrasslig och satans trött, men det är ju typ så alla mornar ser ut numera. Dock så gick jag till skolsyster under skolans gång då halsbrännan kom fram och ah, jag började känna mig hängig. Visade sig att jag hade feber, så det var bara att åka hem, enligt skolsystern.
 
Och här hemma har jag suttit sen klockan 1 idag, sovit, suttit vid datorn och inte gjort ett skit.. Egentligen så vet jag inte riktigt på vilket sätt som jag mår illa på, men jag har huvudvärk, typ sur i magen och allmänt trött, och feber såklart.
 
Men men. Tror att jag blir hemma ifrån skolan imorgon också.. Har dock ångest över det, eftersom att det är fysiklektion imorgon som jag verkligen inte får missa! Och så har vi svenska som jag inte heller får missa eftersom att vi ska börja förbereda oss inför nationella muntligt.. Usch å fy.
 
Sitter just nu och väntar på att mamma å pappa ska komma hem med glass.. Vill ha gräddkola glass.. åååh..
 

Godnatt!

Godnatt Ödsmål! Nu går jag och blundar en stund eller fler!


Dagens motion!

Nöjd å glad häst efter att ha fått springa en stund i ridhuset!
Blev inget ridande, var tyvärr alldeles för trött och lat för det. Men jag tog och sprang runt lite i ridhuset med honom, så jag fick ju röra på mig lite grann, vilket han också fick!
Försökte även träna lite inkallning och så, och det gick så himla bra! Det värmer verkligen i hjärtat när man sträcker fram handen mot hästen och ropar hans namn, så kommer han travandes emot dig, stanna precis framför en och lutar huvudet framåt som om han försöker säga "klappa mig". Ååååh, man blir så glad :')
Sprang sen runt i ridhuset och Bobby sprang efter mig, också sånt som man blir så glad över! Hade inget grimskaft på honom, utan han sprang löst med följde efter mig iallafall. Åhååhåh<3
Men som sagt, han sprang av dig en hel del. En massa glädje hopp, sparkar och bockningar!

https://cdn2.cdnme.se/2496141/7-3/pic_513e3be0ddf2b35357acd98f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2496141/7-3/pic_513e3be0ddf2b35357acd98f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2496141/7-3/pic_513e3be0ddf2b352e6176cd4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2496141/7-3/pic_513e3be0ddf2b352e6176cd4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2496141/7-3/pic_513e3be3ddf2b35357acd990.jpg" class="image">


Stallet!

Beger mig ut i stallet!


"Whatever happens I'll be by your side, forever"

Åh det är helt fucking underbart väder ute! Solen skiner!<3
Kom hem vid 4 idag, för att mamma var snäll och skjutsa hem mig och Fredrik!
 
Satte mig direkt och kollade klart på Pocahontas, lipade till den sista delen som vanligt.. Så sorgligt </3
Åt upp det lilla som fanns kvar i nutella burken också.. Hihi
 
Funderar på när jag ska ta och ge mig ut och rida nu också.. Egentligen så borde jag ha skitit i att kolla på filmen och stuckit ut och ridit direkt när jag kom hem så att jag hade varit klar vid 6, då vi ska äta.. MEEEEEN så blev det inte.
Jag får ta och plugga lite engelska och spela gitarr innan maten och sen blir det ridning!
 

11 Mars - Måndag
Hejhej
 
Idag är det måndag, vilket är typ den värsta dagen på hela veckan.
Dock så slutar jag vid 14.20 idag för att min kemilärare är sjuk idag! Så det är ju alltid något bra. Dock så ska jag ta sena bussen hem eftersom att jag inte hinner med 14.23 bussen, men jag klagar inte! Ska vänta tillsammans med Fredrik, och då är det ingen fara!
 
Och just nu, så har jag ingenting att göra.. Har lunchrast, och min lektion börjar inte förrän om en timme.. Så jag sitter i biblioteket och väntar på att tiden ska gå.
 
Idag så är det låtsas-vår också.. Solen skiner jättefint ute och det blåser ingenting, men däremot så är det minusgrader så att hälften vore nog.. -14 grader när jag åkte hemifrån imorse..
 
Hejrå
Hej och hå så gammal bild

10 Mars - Mello!

Jo hej igen!
 
Fredrik åkte hem för lite mer än två timmar sen, hade en jättemysig hemmakväll med honom, mamma, Jonna å Måns igår framför melodifestivalen! Tyckte dom att fel låt vann.. Tittarna ville ju ändå att Yohio skulle gå vidare, och det tyckte jag med! Hans låt är riktigt bra! Och jag älskar det han sa innan han gick upp på scen för att sjunga! -"Ni vet vad jag står för och det är förändring. Jag tycker att fördomar är gammalmodigt. Jag tycker att alla ska få vara som dom vill." Åh, så fantastiskt moget och klokt sagt, och han är ju inte så gammal trots allt!
Iallafall, efter det så kollade jag och Fredrik på Bilar 2 och jag somnade på hans mage under filmens gång.. Höhö.
 
Och idag, så låg vi och kollade på Pocahontas och degade fram till han skulle åka hem vid 3 tiden!
 
Under resten av dagen så har jag hjälpt mamma lite ute i stallet och kollat igenom lite läxor inför veckan. Men just nu så ligger jag bara och degar, eftersom att det är stallmöte nere i stallet och när mamma och pappa kommer upp till huset igen så ska vi äta!
 
Men nu ska jag lägga mig och kolla på film eller nåt!
 
 

9 Mars - Löööööördag

Tjo tjena!
 
Hade en jättemysig kväll igår med Jossan!
Hon hämtade upp mig efter gitarren, och så åkte vi till Koppers och käkade pizza! Sen åkte vi hem till henne och kollade på film och så. Såg American Psycho 2, The Last Exorcism och någon prinsess film så att vi skulle kunna somna..
 
Och idag så vaknade vi, käkade frukost och drog sen in till Sportlife och körde ett rejält benpass! Kommer kännas gott imorgon.. Typ..
Åkte iallafall hem till henne sen igen, duschade och käkade lunch och sen skjutsade hon hem mig eftersom att hon ändå skulle till stallet!
 
Och nu när jag har varit hemma i ungefär 2 timmar, så har jag städat osv. Och snart så kommer Fredrik hit och ska även sova här inatt! Ska kolla på Melodifestivalen ikväll också, höhö
 
Men nu måste jag kila! bai
 

Just stay true to who you are.

Nu så bär det av mot gitarr kurs och sen hem till Jossan! Så det blir inget mer bloggande idag!

Bai


Kursprov - Check!

Hade ju matteprov idag, och det var inte riktigt så svårt som jag trodde faktiskt.
Gjorde 3 delar idag, och den första delen tyckte jag var svårast, för det var den delen som man skulle räkna på utan miniräknare..
Men annars gick det la helt okej, kommer nog bli godkänd iallafall!
 
Åkte sen efter skolan till torget, kollade runt lite och så med mamma och Jonna och sen åkte vi hemåt.
 
Och nu sitter jag i mitt rum och spelar lite gitarr osv.
Ska iväg på kurs sen ikväll, och direkt efter det så blir jag upphämtad av Jossan och då sticker vi direkt hem till henne! Ska sova över där ikväll också, så det kommer bli en mysig fredagskväll efter en jobbig vecka!
 
Men nu ---> Tillbaka till spelandet!
 

8 Mars - Domedagen är kommen.

Hej allihopa. Idag har jag kursprov i matematik 1c. Jag ska dö idag.
Hade gött, haj.


Sleep well, goodnight.

Ska försöka få lite sömn nu innan domedagen är kommen.
Usch vad jag tycker synd om mig själv va.. Fy.
Men jag har ångest, för det känns som att man inte kan något, och dessutom så vill man ju gärna göra bra ifrån sig..
Men men, det får gå som det går!

Nu ska jag ta och sova!
Godnatt!


7 Mars - Taggar....

Taggar inför kursprov i matte imorgon, genom att tröst äta nutella.. Det här suger verkligen


Godnatt

Ska ta och sova nu.. Är helt slut i både huvudet och kroppen..
Slutade tidigt idag, så jag stack till Sportlife efter skolan! Körde 30 minuter på bandet, 12 minuter trappmaskin och resten av tider så tränade jag armar, rygg och mage!
 
Kom sen hem vid 5, satte mig och pluggade lite. Käkade sen, och efter det så åkte jag och pappa hem till Julia för att jag skulle låna ett par skridskor utav henne! Ska nämligen till ishallen imorgon under idrottslektionen.. Men det ska la bli kul, eller nåt.
 
Men nu så ska jag iallafall sova!
Godnatt!
 

6 Mars - Träning!

Japp, då kör vi!


5 Mars - Dagen

Hej hopp, gummisnopp
 
Kom hem vid 5 tiden idag. Har ändrat schema nu, så jag slutar vid 15.25 istället för 13.25.. Det suger.
Får dock sluta tidigare på fredagar, men får åka hem själv, och det suger också.
 
Iallafall, jag gjorde iordning mat så fort jag kom hem. Sen satte vi oss och käkade, och efter det så gick jag upp på mitt rum och spelade gitarr och pluggade matte. Har världens jäkla ångest.. Kursprov kursprov kursprov.. Det är allt som finns i mitt huvud just nu, är SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR stressad typ..
Och sen har jag inte gjort så mycket mer under dagen.
 
Tack och godnatt!
 

4 Mars - Jao hej

Tjo tjena!
 
Har haft en otroligt dålig uppdatering den senaste veckan, men jag har helt enkelt inte orkat eller hunnit blogga! Har haft så mycket att göra!
 
Under helgen så slöade jag hemma med familjen på fredagskvällen.
På lördagen så åkte jag iväg vid kvart i elva, in till Studio Wes, för att klippa mig! Toppade bara hårtopparna, så håret blev ungefär 5 cm kortare.. Inte mycket, men det svider </3
- Sen efter klippningen så hämtade Fredrik och hans familj upp mig för att sen direkt åka till Orust och äta lunch där med hans släkt! Riktigt trevligt, och väldigt god mat!
Sov sen över hos Fredrik lördag-söndag natt!
Och på söndagen så stannade jag lääänge hos Fredrik.. Ända till 5.. Men jag ville inte åka hem. Trivs med att vara med min pojk.
 
Och nu idag - Seg skoldag.. Haft matte i 3 timmar idag. Håller på att repetera osv inför kursprovet som är nu på fredag. *dör*
Men efter skolan så åkte jag till Sportlife! Körde först 40 minuter på bandet där jag mest joggade och sprang!
Men sen träffade jag Aurora där, och vi hade så mycket att prata om så vi tog och gick på bandet tillsammans, i hela 50 minuter.. Bara prata prata prata.. Höhö
 
Kom sen hem vid 7 tiden iallafall, käkade och sen låg bara och slöade i soffan framför tv:n!
Och nu snart, så ska jag ta och sova! Bara kolla på Greys Anatomy först.. höhö

RSS 2.0